Shop in shop

Shop in shop

Kom shoppen bij Villa Varia en maak kennis met het concept van ‘shop-in-shop’. Met een oppervlakte van 2700 m2 en ruim 40 kleine winkeltjes onder één dak, bevat Villa Varia genoeg shopplezier voor jong en oud. Je vindt er shops op het gebied van mode, wonen, hobby en cadeaus.

Shop in shop winkels

Gezellig shoppen doe je bij Villa Varia! Met ruim 40 shop-in-shops kijk je je ogen uit. De uiteenlopende ondernemers in Villa Varia presenteren hun verrassende producten op een leuke manier. Welk winkeltje bezoek jij? Een winkel met de mooiste dameskleding? Of bezoek je dat ene gezellige winkeltje met de meest unieke woonaccessoires? Je kunt in Villa Varia van alles vinden op het gebied van mode, wonen, hobby, cadeaus, gezondheid en eten. Behoefte aan een pauze tijdens het shoppen? Drink dan een lekker kopje koffie bij Koffie Varia op de bovenverdieping. We serveren ook versgebakken, niet te versmaden appeltaart!

Shop in shop

Evenementen

Nog meer beleven? Kom dan ook eens een workshop volgen en exposities bekijken, of bezoek de speciale (koop)avonden. Bekijk de evenementenkalender op onze website voor meer informatie.

Kom shoppen bij Villa Varia

Kom de shop in shop winkels beleven in Villa Varia. Je kunt ons vinden in het centrum van Barneveld. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over het huren van een winkelruimte? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, u vindt onze contactgegevens op de contactpagina. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan spoedig contact met u op.